Varmt välkommen till att vara med på New Wine Ungs sommarkonferens 2017!

Vi har otroligt stor förväntan på att Gud vill göra mer i våra liv, ungdomsgrupper, församlingar och i vårt land. Så ta med dig en kompis och kom!

Två av våra huvudtalare på ungdomskonferensen är Jonas Hallabro & Bardia. Läs mer om dem här nedan.

 Jonas Hallabro är en glad och lite tokig präst från Helsingborg som arbetar som Distriktsföreståndare i EFS Sydsverige och finns med i New Wines styrelse.
Jonas tjänst präglas av en kärlek till Jesus och en känslighet för Andens närvaro. Han brinner av en iver att se både nya och gamla församlingar nå sin fulla potential präglade av Guds närvaro och väckelse-karismatiskt liv. Jonas gillar att cykla mountainbike, är en hejare på att laga mat och tillagar gärna stora köttstycken på sin grill.

 

Bardia är född i Iran och är uppvuxen i en muslimsk familj. Hans resa som sökande efter sanningen och meningen med livet började när han var 11 år och slutade med att möta Jesus, då hans tro efter år av religion byttes ut till en relation… Hans tro har kostat honom förtryck, förföljelse och till slut blev han tvungen att lämna allt- familjen och landet. Trots detta tycker han att allting som han har lämnat är ingenting i jämfört med vad han har fått uppleva i Jesus. Han brinner för att sprida vidare Kristus budskap och det gör han bl.a. genom att skriva och sjunga lovsånger på persiska samt att berätta om hans resa till tro…” 

Info

Plats:
Vänersborgs Arena

När:
Onsdagen den 28e juni till Söndag 2e Juli
15.00 Incheckning öppnar
18.00 Kvällsmöte

Priser – innan 31/5 (fr.o.m. 1/6 inom parentes)

  • Ungdom konferenspass 800:- (950:-) (i priset ingår boende, mat och konferens) (säljs endast t.o.m. 26/6, därefter gäller enbart dagspass)
  • Dagspass: 250:- per dag (300:-) (enbart konferens ingår)

Boende:
Boende ingår endast i hel-konferensavgiften och vi kommer även i år att bo på Birger Sjöbergsgymnasiet. Boendet är golvlogi, så ta med dig en luftmadrass, liggunderlag, sovsäck eller liknande.


Mat:
Frukost, lunch och kvällsmat ingår i konferensavgiften (ej dagspass). Behöver du anmäla allergier gör du det i bokningssystemet när du anmäler dig.
För dagspass-deltagare kan man köpa matbiljetter (lunch & middag) av Quality på egen hand. Det går att beställa på: 0521-57 57 20 alt. q.vanersborg@choice.se Fika i ungdomslokalerna går att köpas på plats efter kvällsmötena.


Ansvar:
Föräldrar ansvarar ytterst för sina ungdomar. Missköter någon ungdom sig utifrån ungdomsledarnas regler, kontaktas föräldrar.


Schema 

Onsdag:

15.00 Incheckning

18.00 Kvällsmöte i arenan

21.00 Ungdomscafé

22.30 Kvällsmöte

 

Torsdag- Lördag

08.30 Frukost

10.00 Morgonsoffan

Talkshow, Lovsång, Undervisning och Smågrupper

13.00 Lunch

14.00 Seminarier

15.00 Workshop
Sport, Dans, Skriva musik

16.30 Middag

18.00 Kvällsmöte i arenan
21.00 Ungdomscafé

22.30 Kvällsmöte

 

Söndag

08.30 Frukost

10:00 Avslutningsgudstjänst i arenan

 

Ungdomarnas konferens äger rum i Gymnasiehallen om inget annat anges i schemat.

 

Seminarier

Torsdag
Gabriel Lantz ”Att förlösa Guds närvaro genom lovsång”
Johanna Erling ”Att leva med den helige Ande i sin vardag”


Fredag

Sara Eklind ”Att längta efter Mer”
Eric Sandgren ”Hur kan jag tro när omständigheterna säger något annat”


Lördag

Björn Truedsson ”Guds kraft sträcker sig utåt”
Benjamin Wolfbrandt ”Kingdom Releaser”

 

Anmäl dig idag här