Rickard Ellbrant

Rickard Ellbrant

Hej! Jag heter Rickard Ellbrant, jobbar som pastor i pingstkyrkan Helsingborg. Jag har varit engagerad i New wine ung sedan 2004. Jag älskar att vara en del av New Wines nätverk då det gett mig så mycket! De har lärt mig att bruka mina gåvor som Gud har lagt ner i mig, hjälpt mig att få insikt om att jag är Guds barn och en del i hans skapelseverk. Det har också gett mig och min familj vänner och en gemenskap som är större än samfundsgränserna.

Mig kan man nå om du vill ha kontakt med mig på mail rickard@helsingborg.pingst.se

Karolina Hall

Karolina hall

Karolina är 25 år och bor sedan 3 år tillbaka i Lysekil där hon jobbar i Lysekils församling med ungdomar och lovsång. Hon har ett stort hjärta för tillbedjan och människor.
Kontakt: karrohall@gmail.com

Shekina Fridh

Hej! Jag heter Shekina Fridh, en 23årig Göteborgare med hem i Saronkyrkan. Jag älskar Jesus, människor och havet. Jag längtar efter att jag – och människor i min omgivning – ska få bli äkta och hela i allt vad vi är och gör. Att få hänga med ungdomar och växa i detta tillsammans med Jesus som riktmärke är grymt. Jag hejar på en hel och helhjärtad generation! / Shekina

Kontakt: shekinafridh@gmail.com

Samuel Westergren

Samuel Westergren heter jag är bor i Malmö!
Jag är en kille som älskar mat, min fru och Jesus.
New wine har varit en plats där jag har fått växa i min relation till Jesus och till andra grymma människor. Jag tror att varje kristen kan få be för sjuka, höra Gud röst och få leva ett spännande liv med Jesus, och New wine är ett nätverk där kristna får växa i detta och mycket annat. Vi ses!