Studera Teologi – WTC

2015_applybanner_001 (1)
Vill du studera teologi med fokus på Guds rike?

Westminster Theological Center

WTC är en engelskspråkig utbildning för dig som vill förankra din tro i Guds ord genom teologisk reflektion i en andefylld miljö! Vår WTC-hub är ett lokalt samarbete mellan Elimkyrkan, Stockholm Vineyard, Citykyrkan, NewWine och Westminster Theological Centre i England som föddes utifrån en gemensam längtan att erbjuda en ackrediterad teologisk Guds rikes-utbildning som är tillgänglig för både församlingsledare och kristna som vill bli tränade på en akademisk nivå. Utbildningen läses på deltid, vilket gör det möjligt att kombinera studier med arbete och är CSN-berättigad för EU-medborgare.
Studenterna möts i England några dagar i början på varje termin för intensiva dagar av studier med lärare från Westminster Theological Centre och ses sedan på tisdagkvällar i Citykyrkan. Samarbetet med WTC i England är en central del i en strategi att utrusta människor att leva ut Guds ord på alla områden i livet, tjäna Gud genom att gå till de förlorade och visa att Guds rike är goda nyheter för alla.

WTC-Stockholm erbjuder följande kurser:

Du kan läsa mer om WTC-Stockholm på hemsidan eller på vår Facebook-sida där du också kan hitta info om dagar och kurser som vi erbjuder! Senaste ansökningsdatum är 5 aug 2016 och sker via länkarna till respektive kurs ovan.
Hub Director för WTC-Stockholm är David Johansson och du kan kontakta honom på stockholm@wtctheology.org.uk om du vill veta mer!
Ladda ner en folder här! Folder WTC 2016
wtc_logo_small01