Under sommarenskonferens kommer New Wine lovsång ha ett spår som löper parallellt med sommarkonferensen, en konferens i konferensen. En plats där lovsångare som verkar i de lokala församlingarna får träffas för att uppmuntras, utrustas och bygga relationer med andra lovsångare.

 

 

Hej lovsångare och lovsångsledare.
Förra året så gjorde vi något nytt i vår sommarkonferens. Vi skapade ett seminariespår specifikt för dig som är med i lovsångsarbetet i en lokal församling. Vi ville skapa en plats för att mötas, bygga relationer och växa tillsammans. En plats där vi fick dela med oss av redskap, tips, trix och undervisning för att hjälpa dig att lyckas i din lokala församling.
I år utökar vi detta. Under sex tillfällen kommer vi erbjuda undervisning och samlingar som bjuder på fantastisk undervisning, betjäning i förbön och tillfälle att mötas tillsammans. Tanken är att detta ska få bli en plats dit du kan ta med ditt team och att ni tillsammans får göra en resa, låta Gud ge er en större dröm, ny energi, fördjupad gemenskap och förnyad iver i er tillbedjan.
Precis som förra året så har vi lagt beslag på några av konferensen huvudtalare bl.a Robbie Dawkins. Men vi har också bjudit in en alldeles egen talare nämligen Chris Sayburn. Chris är ny head of worship i New Wine England. Han är en fantastisk lovsångsledare, planterar en församling i utkanten av Manchester och utbildas till kyrkoherde. Chris kommer ge oss en rejäl teologisk grund för vad vi håller på med.
Jag är superglad för att detta händer. Förra året var en succé på alla sätt och vis och jag är övertygad om att vi i år kommer få erfara något ännu rikare och vackrare.
Med detta sagt så vill jag såväl utmana som uppmana dig att komma med ditt team. Gör resan tillsammans. Våga tro att det finns mer för er lokala församling, att Gud alltid vill mer för din församling än vad du kan tänka eller ana.
Vi ses i sommar.
Alfred Nygren
Assisterande pastor och lovsångsledare i Citykyrkan Stockholm
Lovsångsansvarig i New Wine Sverige

 

 

I år kommer Chris & Cath Sayburn som är ansvarig för New Wine Worship i England som huvudtalare.

 

Robby Dawkins och Becky Harcourt kommer också att ha vart sitt pass. Alfred Nygren som leder New Wine Lovsång i Sverige kommer också dela något.

 

 

Välkommen med och ta med alla era lovsångare i era församlingar.

Anmäl dig till sommarkonferensen idag här.
(Det är ingen speciell biljett till detta utan det ingår i konferensbiljetten)