Församling Guds kraftledning

Välkommen till New Wines sommarkonferens 2015 i Vänersborg!

FÖRSAMLING GUDS KRAFTLEDNING 24-28 juni 

Vi hoppas och tror att dagarna i Arena Vänersborg skall innehålla hög-spänning! Himmelsk kraft som helar, upprättar och utrustar så att Guds vilja kan ske idag i Sverige såsom den sker i himlen. Det är i mötet med Gud som våra liv förvandlas och ett förvandlat liv gör avtryck på omgivningen. När den lokala församlingen fylls av den helige Andes kraft förändrar det hela samhället.  New Wine prioriterar tre saker under konferensens möten. Lovsång som är profetisk och ger människor utrymme och tid att vara i Guds närvaro. En bibliskt förankrad förkunnelse som är relevant och ger redskap för att leva i Guds kraft i vardagen. Betjäning där gåvor förmedlas, upprättelse sker och människor blir fyllda av den helige Ande. Konferensen vänder sig till hela familjen, med barn, tonår och vuxenmöten. Vi vill ge erfarenhet av vad mötet med Gud kan innebära och vår vision är att Gud skall fylla oss så starkt med sin kraft så att församlingen på nytt strålar av Guds härlighet och blir det hon är kallad till – Världens ljus!

LOVSÅNG OCH TILLBEDJAN
Lovsång är en stor del av vår konferens för att vi tillhör en stor Gud som är värd vår beundran.
Vi längtar efter att Hans närvaro ska förvandla våra liv, vår omgivning och vårt land.
Vi längtar efter att få vara ett folk som sätter Hans ära framför vår bekvämlighet, Hans namn över alla andra namn.
Vi ser med stor förväntan fram emot att få tillbe tillsammans med tusentals andra och fira Guds godhet.

BARNKONFERENS
Ålder: 6-12 år.
En unik barnkonferens där vi tar både barnen och Gud på allvar! Lek och skoj, tävlingar och workshops blandas med undervisning, lovsång och tillfälle till förbön. En konferens där barnen får möjlighet att möta Gud, lära känna nya vänner och ha roligt! Ett tillfälle i sommar du inte vill att dina barn skall missa.

UNGDOMSKONFERENS
Ålder: 13-18 år.
Detta är en konferens för unga människor som längtar efter att växa i sin tro och sin relation med Gud. Vi längtar efter att alla unga ska få vara fulla av tro, kärlek och kraft.
Vi längtar efter hela insidor och utsidor. Vi längtar efter att höra Guds röst. Vi längtar efter en kultur av uppmuntran, glädje och liv. Vi längtar efter Guds rike helt enkelt!

 

Christy Wimber_Bio_Pic

Vi är stolta och glada att kunna presentera Christy Wimber som en av huvudtalarna.
Christy Wimber är sonhustru till den kände predikanten Johan Wimber.
Hon har varit del av Vineyard rörelsen sedan den började. Hon arbetade i Vineyard ”Ministries International” fram tills att de startade ”Vineyard Music”. Då ledde hon arbetet med att träna lovsångsmusiker och med lovsångskonferenser samt varit en stor del av de många lovsångsprojekt och utbildningsresurser som har spritts världen över.
Christy har varit ansvarig för att ge ut Johan Wimber’s material i ett antal olika böcker. Hon har många olika projekt där hon har spritt arvet och historien av Vineyard rörelsen.
Christy och hennes man ansvara för en hemsida som innehåller John WImbers undervisning från hans tidigare dagar. Arbetet med att digitalisera hans material pågår ständigt. Besök www.wimber.org. Christy har tillsammans med sin man Sean startat Yorba Linda Vineyard Church – där hon nu är föreståndare. De har varit gifta i 24 år och har två ganska vuxna barn 22  & 14.

Mer info om fler talare kommer inom kort…..