Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Unga Vuxna Nyårskonferens Huskvarna

2017-12-29 @ 17:00 - 2018-01-01 @ 14:00

 

Nyår börjar närma sig, det är nu bara några månader kvar! Vi i ledningsteamet för New Wine Unga Vuxna är oerhört förväntansfulla för vad Gud har i beredskap för denna konferens. Från den 29 december till den 1 januari samlas vi som unga vuxna i Huskvarna för att fira nyår. Vi tror att det kommer bli fantastiskt att få göra detta tillsammans.

Nyår är ett skede då vi får gå ur det gångna året och träda in i det nya. Därmed tror vi att det finns något signifikativt att spendera den här tiden, det här skiftet, tillsammans, och på så sätt få träda in i det nya året som en generation med drömmar och visioner för framtiden.

Den vision som vi sammanfattat runt det arbete New Wine Unga Vuxna står i är ”Vi vill se unga vuxna uppmuntrade, utrustade och utmanade att leva ett liv i Jesu efterföljd.” Vi tror att Gud har stora planer för vår generation och Han vill använda oss i våra olika sammanhang. Därmed är det också viktigt att komma samman och bli uppmuntrade av Gud och att det finns andra som befinner sig i liknande situationer som oss själva, att bli utrustade för att vara en del av det sammanhang vi befinner oss i och att bli utmanade att leva som Jesus gjorde och inspirera människor på det sättet.

 

Vi kommer spendera vår tid i Kungsportskyrkan och boende ligger nära intill. Vi vill ha dagar fyllda av tillbedjan och vi vill att vårt fokus skall vara vänt mot Jesus konstant. Han är centrum av vår konferens och våra liv.
Dagarna kommer innehålla bibelstudier, seminarier, kvällsmöten, café-häng och mycket mycket mer. Eftersom det är en nyårskonferens kommer vi på nyårsafton att äta tillsammans och festa till det ordentligt. Vi vill att konferensen skall ha ett fokus på gemenskap och umgänge, det tror vi är en viktig del av det kristna livet. Kvällen kommer bestå av kvällsmöte då vi utmanas inför det nya året och gemensamt får vi lovsjunga och be in det nya året!

 

Konferensen börjar 29 december, inceckning sker från kl 17.00 och öppningsmötet startar kl 19.00.
Konferensen avslutas med sändningsmöte 1 januari kl 11.00.

 

Välkommen du som är 20 år och uppått (till ca 35 år)!

Anmäler dig gör du här!

 

Pris för hela konferensen är 700:- om du anmäler dig innan 4/12. (900:- därefter fram till att anmälan stänger 18/12). Då ingår konferens, mat (ej frukost) & nyårsfest.
Boende på golv samt frukost i närliggande skola kan köpas som tillval (125:-).

OBS Det går inte att bara vara med enstaka dagar eller enbart nyårskvällen, utan konferensen är en helhetsupplevelse som vi gör tillsammans. Kvällsmötena fredag och lördag är dock öppna.

Detaljer

Börjar:
2017-12-29 @ 17:00
Slutar:
januari 1 @ 14:00
Webbplats:
http://www.event.newwine.se

Arrangör

New Wine & Kungsporten

Plats

Kungsportskyrkan
Kungsängsvägen 25
Huskvarna, 56151 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.kungsporten.com