Laddar Evenemang

« All Evenemang

Ledarretreat Götabro-Kumla

september 24 - september 27

Evenemang Navigation

New Wine ledarretreater startade i England 1990 med syfte att erbjuda längtande ledare en upplevelse av hur livet i en förnyad församling kan se ut. Man ville också utrusta ledare för att tjäna i Guds rike med den helige Andes kraft och väcka en fördjupad tro på Jesus och församlingen.
Vi önskar att dessa dagar ska få ge en kraftfull erfarenhet av den helige Ande som styrker vår identitet som Guds barn och som förnyar vår kallelse till tjänst i Guds rike.

På en ledarretreat får man undervisning i relevanta ämnen för en församlingsledare. Den här gången berör vi bl. a evangelistens tjänst, striden i vårt sinne och sinnets förnyelse. Man får ta emot personlig förbön och profetisk betjäning. Delgivning och bön i mindre grupper äger rum varje dag – där får man reflektera över vad Gud har sagt de senaste 24 timmarna!

 

 

Datum: Måndag 24/9 till torsdag 27/9

Kostnad: Ledarretreat inklusive helpension på Götabro 1950:- (Bilda subventionerar priset så det blir 1000:- billigare mot vad det skulle ha kostat).

Ansvariga: Christer Roshamn, Linda & Ingemar Andersson.

Linda Andersson, pastor i Equmeniakyrkan.

 

 

 

 

 

 

 

Christer Roshamn, Motala Baptistförsamling.

 

Information om retreaten uppdateras löpande. Planera in dessa dagar för en New Wine Ledarretreat på Götabro Kursgård utanför Kumla.

Detaljer

Börjar:
september 24
Slutar:
september 27

Plats

Götabro
Götabro Kursgård
Kumla, 692 93
Telefon:
0585-262 10